Részletek
Adatok
Részletek
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100g
Erő:1559KJ /369kcla
Zsírok: 2%
amelyből telített zsírsavak: 1,5 g
Szénhidrát: 66g
amelyből cukrok: 3g
Rost: 4g
Fehérje: 14g
Só: 0,07g
Referencia bevitel egy átlagos felnőtt számára: 8400KJ/2000kcal
Azonnal sütőben.
CANNELLONI RICOTTÁVAL ÉS SPENÓTTAL 5 LÉPÉSBEN (adagok 4 személyre)
1. Készítse elő az optimális besamelt a Barilla Emiliane Cannellonihoz (jól folyékony) az alábbi utasításokat követve.
2. készítse el a ricottás és spenótos tölteléket az alábbi utasítások szerint.
3. Töltsük meg a Barilla Emiliane Cannelloni-t a töltelékkel anélkül, hogy előtte blansíroznánk, egy teáskanál vagy egy zsák segítségével.
4. Egy kivajazott tepsi alját kenjük meg egy réteg bésamellel, majd a töltelékkel előzőleg megtöltött Cannellonit. Fedjük be a maradék bésamellel,
parmezánnal szórjunk meg mindent Parmigiano Reggiano-val a jobb barnulás érdekében.
5. 190°C-on 35 percig sütjük. Tálalás előtt 10°-on pihentetjük.
BECHAMELLA RECEPT
Hozzávalók: 0,9L tej, 50g liszt, 50g vaj, szerecsendió, só.
1. melegítsük fel a tejet egy nagy serpenyőben,
2. Külön-külön olvasszuk fel a vajat alacsony lángon, és adjuk hozzá a lisztet, főzzük körülbelül 2 percig, jól keverjük össze;
3. levesszük a tűzről, és lassan hozzáöntjük a tejet, tovább keverjük:
4. mindent visszatesszük a tűzre, főzzük, amíg a bésamel el nem forr;
5. Ízesítsük sóval, és ízlés szerint adjunk hozzá némi reszelt szerecsendiót;
6. ha kis lisztcsomók képződnek, szűrjük le a bésamelt
szitával kézzel vagy botmixerrel turmixoljuk.
RICOTTA ÉS SPENÓS TÖLTETÉS RECEPTE
Hozzávalók: 300 g ricotta, 100 g fagyasztott spenót, 50 g ParmigianoReggiano, V/2 apróra vágott medvehagyma, I tojássárgája, egy gombóc vaj, só, bors.
A fagyasztott spenótot forrásban lévő, sós vízben megfőzzük, és felaprítjuk
nagyjából:
2. Egy tapadásmentes serpenyőben a vajban megpirítjuk az apróra vágott medvehagymát
és hozzáadjuk a spenótot,
3. hozzáadjuk a ricottát és levesszük a tűzről,
4. hagyjuk kihűlni és mindent jól keverjünk össze a tojássárgájával és a
Parmigiano Reggiano, sóval és borssal ízesítve.
A javasolt főzési idő 11 perc ezután a tésztát szűrje le és hagyja állni pár percet.
Erő:1559KJ /369kcla
Zsírok: 2%
amelyből telített zsírsavak: 1,5 g
Szénhidrát: 66g
amelyből cukrok: 3g
Rost: 4g
Fehérje: 14g
Só: 0,07g
Referencia bevitel egy átlagos felnőtt számára: 8400KJ/2000kcal
Azonnal sütőben.
CANNELLONI RICOTTÁVAL ÉS SPENÓTTAL 5 LÉPÉSBEN (adagok 4 személyre)
1. Készítse elő az optimális besamelt a Barilla Emiliane Cannellonihoz (jól folyékony) az alábbi utasításokat követve.
2. készítse el a ricottás és spenótos tölteléket az alábbi utasítások szerint.
3. Töltsük meg a Barilla Emiliane Cannelloni-t a töltelékkel anélkül, hogy előtte blansíroznánk, egy teáskanál vagy egy zsák segítségével.
4. Egy kivajazott tepsi alját kenjük meg egy réteg bésamellel, majd a töltelékkel előzőleg megtöltött Cannellonit. Fedjük be a maradék bésamellel,
parmezánnal szórjunk meg mindent Parmigiano Reggiano-val a jobb barnulás érdekében.
5. 190°C-on 35 percig sütjük. Tálalás előtt 10°-on pihentetjük.
BECHAMELLA RECEPT
Hozzávalók: 0,9L tej, 50g liszt, 50g vaj, szerecsendió, só.
1. melegítsük fel a tejet egy nagy serpenyőben,
2. Külön-külön olvasszuk fel a vajat alacsony lángon, és adjuk hozzá a lisztet, főzzük körülbelül 2 percig, jól keverjük össze;
3. levesszük a tűzről, és lassan hozzáöntjük a tejet, tovább keverjük:
4. mindent visszatesszük a tűzre, főzzük, amíg a bésamel el nem forr;
5. Ízesítsük sóval, és ízlés szerint adjunk hozzá némi reszelt szerecsendiót;
6. ha kis lisztcsomók képződnek, szűrjük le a bésamelt
szitával kézzel vagy botmixerrel turmixoljuk.
RICOTTA ÉS SPENÓS TÖLTETÉS RECEPTE
Hozzávalók: 300 g ricotta, 100 g fagyasztott spenót, 50 g ParmigianoReggiano, V/2 apróra vágott medvehagyma, I tojássárgája, egy gombóc vaj, só, bors.
A fagyasztott spenótot forrásban lévő, sós vízben megfőzzük, és felaprítjuk
nagyjából:
2. Egy tapadásmentes serpenyőben a vajban megpirítjuk az apróra vágott medvehagymát
és hozzáadjuk a spenótot,
3. hozzáadjuk a ricottát és levesszük a tűzről,
4. hagyjuk kihűlni és mindent jól keverjünk össze a tojássárgájával és a
Parmigiano Reggiano, sóval és borssal ízesítve.
A javasolt főzési idő 11 perc ezután a tésztát szűrje le és hagyja állni pár percet.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
8076809519649
Tömeg
297 g/DB