BARILLA CANNELLONI 250G

Raktárkészlet: VAN
BARILLA CANNELLONI 250G
BARILLA CANNELLONI - DURUMBÚZÁS, TOJÁSOS TÉSZTA

Összetevők: durumbúza búzadara, víz, tojás
Búzatermesztés országa: Olaszország.
Malom: Olaszország. Nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat. Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Nettó tömeg 500g

BARILLA
1 600 Ft
Egységár: 6 400 Ft/kg
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100g

Erő:1559KJ /369kcla
Zsírok: 2%
amelyből telített zsírsavak: 1,5 g
Szénhidrát: 66g
amelyből cukrok: 3g
Rost: 4g
Fehérje: 14g
Só: 0,07g
Referencia bevitel egy átlagos felnőtt számára: 8400KJ/2000kcal


Azonnal sütőben.

CANNELLONI RICOTTÁVAL ÉS SPENÓTTAL 5 LÉPÉSBEN (adagok 4 személyre)

1. Készítse elő az optimális besamelt a Barilla Emiliane Cannellonihoz (jól folyékony) az alábbi utasításokat követve.

2. készítse el a ricottás és spenótos tölteléket az alábbi utasítások szerint.

3. Töltsük meg a Barilla Emiliane Cannelloni-t a töltelékkel anélkül, hogy előtte blansíroznánk, egy teáskanál vagy egy zsák segítségével.

4. Egy kivajazott tepsi alját kenjük meg egy réteg bésamellel, majd a töltelékkel előzőleg megtöltött Cannellonit. Fedjük be a maradék bésamellel,
parmezánnal szórjunk meg mindent Parmigiano Reggiano-val a jobb barnulás érdekében.

5. 190°C-on 35 percig sütjük. Tálalás előtt 10°-on pihentetjük.

BECHAMELLA RECEPT

Hozzávalók: 0,9L tej, 50g liszt, 50g vaj, szerecsendió, só.
1. melegítsük fel a tejet egy nagy serpenyőben,

2. Külön-külön olvasszuk fel a vajat alacsony lángon, és adjuk hozzá a lisztet, főzzük körülbelül 2 percig, jól keverjük össze;

3. levesszük a tűzről, és lassan hozzáöntjük a tejet, tovább keverjük:
4. mindent visszatesszük a tűzre, főzzük, amíg a bésamel el nem forr;

5. Ízesítsük sóval, és ízlés szerint adjunk hozzá némi reszelt szerecsendiót;
6. ha kis lisztcsomók képződnek, szűrjük le a bésamelt

szitával kézzel vagy botmixerrel turmixoljuk.

RICOTTA ÉS SPENÓS TÖLTETÉS RECEPTE

Hozzávalók: 300 g ricotta, 100 g fagyasztott spenót, 50 g ParmigianoReggiano, V/2 apróra vágott medvehagyma, I tojássárgája, egy gombóc vaj, só, bors.

A fagyasztott spenótot forrásban lévő, sós vízben megfőzzük, és felaprítjuk

nagyjából:
2. Egy tapadásmentes serpenyőben a vajban megpirítjuk az apróra vágott medvehagymát

és hozzáadjuk a spenótot,

3. hozzáadjuk a ricottát és levesszük a tűzről,

4. hagyjuk kihűlni és mindent jól keverjünk össze a tojássárgájával és a

Parmigiano Reggiano, sóval és borssal ízesítve.
A javasolt főzési idő 11 perc ezután a tésztát szűrje le és hagyja állni pár percet.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
8076809519649
Tömeg
297 g/DB
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2